Myytävät tontit

Maitiaislahden kartta 001    Maitiaislahden kaavamääräykset 001


MYYDÄÄN 5ha:n RANTA-ALUE jossa 600m RANTAVIIVAA, HEINOLAN RAUTSALOSSA
JAETTAVISSA USEIKSI TONTEIKSI, Rak. oikeus e = 0.3. 
KOKO ALUEEN  HINTA 500 000€.

Hinta sisältää juuri valmistuvan uudenOK-talon.
Alueella uusi kaava kts. Kuvagalleria.

MYYDÄÄN MYÖS ERILLISIÄ TONTTEJA SAMALTA ALUEELTA kts. alla esitellyt.


MYYTÄVÄNÄ RANTATONTTEJA
RANTATONTTI Heinolassa 2025 m2 runsaasti rakennusoikeutta e= 0.3 !!.
Omaa kovaa rantaviivaa noin 55m osin kalliorantaa, aurinkoinen
länsirannan rinnetontti. Kun päärakennus on yli 120 k-m2 saa rakentaa
myös erillisen rantasaunan. Kaava ei salli vakituista asuntoa eikä loma-
asuntoa, mutta voit YHDISTÄÄ TYÖN JA LOMAKÄYTÖN. Tarvitsetko
suunnittelu-, toimisto- tai käsityötiloja? Yrityksen tilat voivat olla
myös vapaa-ajan käytössä, voisiko parempaa toivoa (FIRMAN PIIKKIIN;) Saa
rakentaa lähelle rantaa alle 15m. Iso vesistö veneilyyn ja kalastukseen
(Konnivesi, Ruotsalainen, Päijänne) Tunnus 111-19-3-3 Laatikkotie 10.
Vain muutama kilometri Heinolan keskustasta. 
Hinta 135 000€. Sovi näyttö p 0500 558 695.

UPEA RANTATONTTI  !!  HEINOLASSA KONNIVEDEN RANNALLA  2025 m2

Omaa rantaviivaa noin 55m osin kalliorantaa, aurinkoinen länsirannan  rinnetontti vain 5 km Heinolan torilta, hyvä tie perille ja sähköt tontin rajalla. Rajoittuu kaupungin puistometsään.  Uusi kaava  (Laatikkotehdas  AKM 688)  sallii toimitila- ja työtila rakennuksia sekä varastoja joiden kokoa ei ole rajoitettu, runsaasti rakennusoikeutta e = 0.3  (rakentaa voi jopa 600 k-m2). Kun päärakennus on yli 120 k-m2 saa rakentaa myös erillisen rantasaunan. Kaava ei salli vakituista asuntoa eikä loma-asuntoa, mutta voit silti yhdistää työskentelyn ja lomakäytön. Tarvitsetko suunnittelu-, toimisto- tai käsityötiloja,  samat tilat palvelisivat myös vapaa-aikaa, voisiko parempaa luontaisetua toivoa?  Saa rakentaa lähelle rantaa alle 15m.  Iso vesistö veneilyyn ja kalastukseen (Konnivesi, Ruotsalainen, Päijänne)Tunnus 111-19-3-3   Laatikkotie 10.    Hinta 135 000 €.

Sovi näyttö Matti Mäkelä  p. 0500 558 695

————————————————————————————————————————

OMARANTAINEN EDULLINEN !!    MÄÄRÄALA  N. 2870 m2

Yli 50m rantaviivaa aurinkoinen tasamaan lohkomaton tontti länsirannalla johon on perustettu kiinteistöyhtiö Koy Sinisiipi vain 5 km Heinolan torilta.  Hyvä tie perille ja sähkö tontin rajalla. Uusi kaava sallii työ- ja toimitiloja sekä aivan rantaan vesiliikennettä palvelevia rakenteita, laitteita ja rantasaunan. Ei vakituista asuntoa eikä lomarakennuksia, voit silti yhdistää työn ja vapaa-ajan, kuten edellisessäkin tontissa myös erillinen rantasauna on mahdollinen jos päärakennus on vähintään 120 k-m2 päärakennuksen voi myös rakentaa lähelle rantaa noin 17m vesirajasta (sauna voi olla päärakennuksessa) työtilan kokoa ei ole rajoitettu. Hyvin suunniteltu yritystila voi palvella myös vapaa-aikaa!!   Osoite: Laatikkotie .  Hinta vain  55 000 €.   Sovi näyttö p 0500 558 695

————————————————————————————————————————

VIERUMÄELLÄ vain  YKSI lomatontti vapaana !!!  TONTIT OVAT LOHKOTTUJA ITSENÄISIÄ KIINTEISTÖJÄ, EI YHTIÖTÄ !  KATSO KUVAGALLERIASTA : MYYTÄVÄT TONTIT, KARTTA JOSTÄ NÄET JÄJELLÄ OLEVAT TONTIT.
Alueen esittelyvideo
Nyt on AINUTKERTAINEN TILAISUUS hankkia OMA TONTTI ja rakennuttaa unelmiesi lomatalo. Ensimmäistä kertaa Urheiluopiston keskustassa tämä on nyt mahdollista! Tontit ovat valmiita rakennettaviksi vaikka heti. Alueella on lainvoimainen asemakaava sekä sähköistys ja kunnallistekniikka.

Heinolan Puusepät myy ITSENÄISIÄ TONTTEJA kooltaan 850-1200 m2 omistamastaan 17 548 m2 maa-alasta.  Jokaisen rakennuksen on liityttävä vesi-, viemäri ja Urheiluopiston valokaapeliverkkoon. Asumiskulut ovat erittäin pienet tällä alueella verrattuna muihin urheiluopiston loma-asuntoihin. Alueella ei ole rakentamisvelvoitetta  joten voit ostaa tontin ja rakentaa sitten kun sinulle sopii. Tontti tällä aluella on myös arvoaan nostava sijoitus. Kuudestatoista tontista 14 myyty 1 varattu ja vain yksi jäljellä.
RAKENNUSMÄÄRÄYKSET
Tontilla on rakennusoikeutta 84  k-m2 . Alue rakennetaan yhtenäistä rakennustapaa noudattaen yhteen kerrokseen, parvi sallittu. Mustat huopakatot kaltevuus 1:2,5 Puupaneli- tai hirsiseinät ,väritys harmaa valtti arctic ryhmittäin (korttelisuunnitelma Heinolan kaupunki). Lisätietoja toimitusjohtaja Matti Mäkelä 0500 558695                       HINTA    95 000 €
Ostaja maksaa varainsiirtoveron lisäksi normaalit liittymämaksut:
– sähköliittymän ( rakennusvaiheessa)
– vesi/ viemäriliittymän
– valokaapelin ( Urheiluopiston oma )

Lisäksi ostaja sitoutuu yhteisiin tienhoito/ lumityöt  ja jätehuoltokustannuksiin erillisellä sopimuksella. Kustannus tällä hetkellä 50 €/kk. Muita yhteisiä kustannuksia ei ole.

———————————————————————————————————————