Myytävät loma-asunnot

 

TÄMÄ KOHDE ON MYYTY !

VIERUMÄEN URHEILUOPISTO PAAVONKANGAS.
Nyt myynnissä uusi syksyllä-18  valmistunut korkealuokkainen lomatalo vain 300m hotellilta (osoite: Paavonkierto 27a). Talo on OMALLA 900 m2 TONTILLA itsenäinen kiinteistö,  jolla ei ole mitään vuokraus- tai muita velvoitteita.   Cooke-golfkenttä ja range sekä Golf Paviljonki ovat aivan vieressä. Kaikki palvelut  kävelyetäisyydellä.

Talon rakenteet ja tekniikka täyttävät kaikki nykyiset pientalomääräykset. On koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla ja ilmalämpöpumppu viilennykseen sekä lämmitykseen. Kaikissa huoneissa lattialämmitys. Laadukkaat materiaalit, valoisa ja tilava lomakoti vaativaan makuun.

Erittäin edulliset käyttökustannukset ei yhtiövastikkeita. Pakollisia kuluja ovat vain sähkö ja vesi omien mittareiden mukaan. Vierumäen Paavonkangas sijaitsee parhaalla paikalla Vierumäki Resortin keskellä, Suomen Urheiluopistolla. 4h+k+s+p+khh  hinta vain 420.000 €. Kalustus ja sisustus sisältyy hintaan.

Asunto Vierumäellä  on myös arvoa nostava sijoitus tulevaisuuteen ! St1 omistaja Mika Anttosen tulo opiston pääosakkaaksi lokakuussa  -18 takaa opiston huikean kehityksen Suomen parhaana vapaa-ajan keskuksena.

Katso kuvagalleria.
Alueen esittelyvideo
Tarkempia tietoja alueesta, sen palveluista Suomen Urheiluopistostolla.